CfK-Ung

 

CfK-Ung er Center for Konfliktløsnings ungdomsforening. Vi er en gruppe frivillige unge konfliktvejledere, der tilbyder workshops og rådgivning i konstruktiv konflikthåndtering for andre unge foreningsaktive og grupper uden midler.

CfK-Ung blev grundlagt i februar 2011 og vi har siden da haft kontakt til mere end 1000 foreningsaktive gennem vores workshops. 


Workshops og rådgivning 

I er velkomne til at booke en  workshop hos os.

Vi er ude i et bredt spektrum af frivillige foreninger og tæller deriblandt både diverse spejdergrupper, politiske ungdomspartier, humanitære organisationer og en masse andre – både større og mindre foreninger. Vi bestræber os på at tilrettelægge en workshop efter din organisations behov.

I menuen til venstre kan du læse mere om workshops samt booking procedurer.

Ud over workshop tilbyder CfK-Ungs konfliktvejledere gratis rådgivning i Århus og København, hvis du/I står i en konkret konflikt, som du har brug for vejledning i. .

Kontakt os

Ved spørgsmål eller booking af workshop og tid i rådgivningen, kan du henvende dig til vores koordinerende gruppe, der ugentligt tjekker mail og besvarer henvendelser. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontaktpersoner: Mathias Andersen og Andreas Holm Pedersen    

Skriv til: ungCfK@gmail.com