Kurser og uddannelser

På vores kurser og uddannelser får du trænet kompetencer, som du kan bruge både i dit arbejde og i alle andre dele af livet.

Kortere kurser: Kom i gang!!
På vores kurser, der normalt strækker sig over 5-8 dage, bliver du introduceret til konfliktløsning, konfliktmægling/mediation, kommunikation m.m. Du får indblik i teorier og modeller, og du får mulighed for at prøve forskellige metoder og redskaber af i praktiske øvelser. Kurserne er åbne for alle, og der kræves ingen specielle forudsætninger for at kunne deltage.

Uddannelser: Kom i dybden!
Vores længerevarende uddannelser er dybtgående forløb, hvor der lægges vægt på at træne praktiske opgaver og redskaber, samtidig med læringen bliver sat ind i en samfundsmæssig ramme. 
Uddannelserne er alle opdelt i moduler for at give mulighed for at prøve det lærte af i hverdagen mellem undervisningsforløbene. Størstedelen af undervisningen bliver gennemført i internat, det vil sige, at du bliver indkvarteret på kursusstedet under forløbet og arbejder intenst fra morgen til aften. Mellem modulerne arbejdes der i træningsgrupper eller på opsamlingsdage.

Det er Center for Konfliktløsnings godkendte undervisere og mæglere, der står for tilrettelæggelse og undervisning på alle vores kurser og uddannelser.

Tilmelding og flere informationer på aabnekurser@konfliktloesning.dk eller telefon 35 20 05 50 eller brug formularen: http://www.konfliktloesning.dk/webform/tilmelding

Til virksomheder, institutioner, organisationer og andre grupper tilbyder Center for Konfliktløsning skræddersyede løsninger - særligt tilrettelagte forløb, som tager hensyn til stedets særlige behov.