Kurser og uddannelser

På vores kurser og uddannelser får du trænet kompetencer, som du kan bruge både i dit arbejde og i alle andre dele af livet.

Kortere kurser: Prøv det af!
På vores kurser, der normalt strækker sig over 5-8 dage, bliver du introduceret til konfliktløsning, konfliktmægling/mediation, kommunikation m.m. Du får indblik i teorier og modeller, og du får mulighed for at prøve forskellige metoder og redskaber af i praktiske øvelser. Kurserne er åbne for alle, og der kræves ingen specielle forudsætninger for at kunne deltage.

Uddannelser: Kom i dybden!
Vores længerevarende uddannelser er dybtgående forløb, hvor der lægges vægt på at træne praktiske opgaver og redskaber, samtidig med læringen bliver sat ind i en samfundsmæssig ramme. 
Uddannelserne er alle opdelt i moduler for at give mulighed for at prøve det lærte af i hverdagen mellem undervisningsforløbene. Størstedelen af undervisningen bliver gennemført i internat, det vil sige, at du bliver indkvarteret på kursusstedet under forløbet og arbejder intenst fra morgen til aften. Mellem modulerne arbejdes der i træningsgrupper eller på opsamlingsdage.

E-learning: Når det passer dig!
CfK har udviklet 2 kurser i konflikthåndtering sammen med Key2Know: E-læring
•    Kompetent ledelse i vanskelige situationer (ledermodulet: 995 kr.)
•    Skab gode samarbejdsrelationer (medarbejdermodulet: 620 kr.)
En enkelt licens gælder 6 måneder.

Det er Center for Konfliktløsnings godkendte undervisere og mæglere, der står for tilrettelæggelse og undervisning på alle vores kurser og uddannelser.

Tilmelding og flere informationer på aabnekurser@konfliktloesning.dk eller telefon 35 20 05 50 eller brug formularen: http://www.konfliktloesning.dk/webform/tilmelding

Til virksomheder, institutioner, organisationer og andre grupper tilbyder Center for Konfliktløsning skræddersyede løsninger - særligt tilrettelagte forløb, som tager hensyn til stedets særlige behov.

KURSUSKATALOG: 

BilagStørrelse
Åben Kursus Folder 2015.pdf388.41 KB